Erhvervsflytning:

Erhvervsflytning i hele landet, både Fyn, Sjælland og Jylland

Vi hjælper med både store og små flytteopgaver i ind- og udland. Vi løser alle opgaver og sætter en ære i at være en god samarbejdspartner under din erhvervsflytning.

Her hos Nordfyns flytteforretning kan vi tilbyde alle former for erhvervsflytning. Om din erhvervsflytning skal ske i Danmark eller i udlandet kan vi være behjælpelige. Vi har årevis af erfaring indenfor erhvervsflytning og har alle de rette midler og det rigtige udstyr til at klare enhver form for flytning.

Effektivitet er i højsædet

Enhver erhvervsflytning skal planlægges grundigt, for at det kan foregå så hurtigt og sikkert som muligt. Af denne årsag kan din virksomhed få besøg af en konsulent kvit og frit, for at få afklaret dine og din virksomheds ønsker og behov under flytningen.

For at flytningen af dit erhverv kommer til at forløbe hurtigt og sikkert, tilbyder vi derfor at flytte hele døgnet alle ugens dage til fordelagtige priser. På denne måde kan vi både flytte før, under og efter den normale arbejdstid og spare dig for ekstra omkostninger.

Overlad det hele til os

Vi kan tage os af hele flytningen, både hvad angår nedpakning, rengøring og udpakning. Så hvis du mangler tid eller hænder til disse opgaver, klarer vi også det. På denne måde kan dit erhverv fortsætte uden afbrydelser eller problemer, indtil selve flytningen skal ske. Med en komplet erhvervsflytning sørger vi for, at hele processen kommer til at forløbe hurtigt, sikkert og effektivt. Imens kan du og dine medarbejdere passe jeres sædvanlige arbejde.

Husk at vi flytter i hele landet – både Fyn, Sjælland og Jylland.

Du kan læse mere om vores konsulentbesøg og opbevaring her på siden.

Ring gerne og få et uforpligtende tilbud på din næste erhvervsflytning.