Flytteopbevaring:

Hvis du står og skal flytte, renovere eller blot mangler opbevaringsplads kan Nordfyns flytteforretning også være behjælpelig med det.

Vi tilbyder udlejning af 20 fods containere til både private og erhvervskunder. Vi kommer med containeren på lastbilen og kan tage os af læsningen af dit gods og opbevare det for dig, så længe du ønsker det.

Hvis du har plads og mulighed for det, kan vi også blot levere containeren og du kan selv stå for at læsse den. På denne måde har du mulighed for at opbevare dine møbler eller dit gods hjemme hos dig selv, indtil du skal bruge det igen. Herefter kommer vi naturligvis og henter containeren igen.

Hvis du står og skal renovere, og mangler plads til at opbevare dine møbler er dette en ideel mulighed til dig. Hvad end du ønsker at stå for læsse og opbevare containeren selv, eller om vi skal tage os af begge dele kan vi helt sikkert finde en løsning, der passer dig.

Du kan selvfølgelig leje containeren, så længe du har behov for det. Vi opererer i hele landet, så uanset om du bor på Fyn, Sjælland eller i Jylland kan vi levere containeren til dig!

Ring til os og hør nærmere.