Flytning:

Flytning i hele landet, både Fyn, Sjælland og Jylland

Vi flytter for private i hele landet

Vi tilbyder alle former for privatflytning i både ind- og udland. Så hvad enten du skal flytte i ny lejlighed i byen, eller du skal flytte i en villa i udlandet er vi klar til at hjælpe.

Vi sætter en ære i at udføre en professionel privatflytning, så du kan være helt tryg ved at overlade dine ejendele til os under flytningen. Vores dygtige medarbejdere sørger for at fragte dine eller din families gods sikkert fra A til B.

Nedpakning, rengøring og udpakning

Hvis du har brug for en hjælpende hånd med nedpakning, udpakning og/eller rengøring under din privatflytning, klarer vi også det.

Her på siden kan du læse mere om de forskellige løsninger vi tilbyder under flytning. Vi tilbyder blandt andet ”handyman-service”, til dig der ønsker hjælp til afmontering og nedtagning af diverse møbler, belysning osv. På denne måde søger vi for det hele, og du skal ikke bekymre dig om noget.

Vi har desuden en pakkevejledning til dig, der ønsker at pakke dine ting ned på egen hånd.

Kontakt os

Hvis du skal bruge et flyttefirma til en privatflytning, kan du altid kontakte os på tlf. 50 719 125 og få et uforpligtende tilbud. Husk vi flytter i hele Danmark og også til udlandet.

Her er et par eksempler på byer har hjulpet kunder i: